Wednesday, 12 August 2009

Bahasa Tanpa Suara ... ( 2 )

Ari ni, Rabu, cam biasa kelas b.isyarat dgn adik Ami kita. Ulang latihan minggu sblm ni. Confirm, msti lupa sbb jumpa bdk pun 1-2 kali seminggu jer... Tapi takpe, ilmu...

Ni still cter Harimau Yg Bodoh lagi,tp kali ni berpartner la... Nasib la kaum Adam takde, busy.



Dari kiri: Wan Zakiah, Ainoor Mahfuzah & Sh. Huda

Dgn lemah lembutnya Uda b'story. Dgn tiba2 Ainoor b'tukar jd kancil, dgn sendirinya k.wan memilih utk menjadi jeng...jeng...jeng....ya betullll.......sang harimau..
Ok k.wan, lembut & ayukan skit jari jemari anda. Ainoor, begitu b'semangat skali sehingga hampir2 m'jd sang kancil yg ori.. Uda, tetap anggun & softlan. Hee...jgn mare... Ala, tuan punya blog terbatuk2 plak. Sori, mutu visual kurang menyenangkan, asyik bergegar2 & vibrate jer...apa taknye, asyik tahan ketawa nengok gelagat org sampai t'batuk2. Gelagat sendiri org lain la tolong gelakkan. Takkan nak gelak sendiri kuttt...




Yg ni 3 dara pingitan..Dari kanan, tuan punye blog, Rohamiah & Noraini

Noi sbg tukang cerita, Yah dgn perasannya menganggap dirinya Sang Kancil dan selayaknye lah yg paling kanan sbg Sang Rimau.Aummmm...... Dah puas gelakkan org, tiba turn sendiri plak..hah kau..tau pun sejuk kaki, tgn, hati dan lain2 anggota lg..Noi dahsyat la, baru blajar ari ni, terus pick up. Kita yg taraf ulangkaji, terkial2 lagi..

**** Kpd sape2 yg tgk blog ni, jgn anggap kami pandai sign language, sbnrnya kami budak baru belajar jer



No comments:

Post a Comment